Neden Kıyafet Giydirmeliyiz

22-02-2021 16:48
Neden Kıyafet Giydirmeliyiz

Sadece Kedi Köpek değil hayvanlara kıyafet giydirilmesi uzun yıllardır devam eden bir tartışma konusudur.

Köpekler ve Kediler birçok nedenden dolayı kıyafetlere ihtiyaç duyuyorken göz önünde tutmanız gereken bazı şeyler de var. Öncelikle alacağını herhangi bir kıyafet onun hareket özgürlüğünü kısıtlamamalıdır.

Petili dünya ailesi olarak en önem verdiğimiz konuda budur. Ölçülerine uygun olmayan bir kıfayet , onu hem fiziksel hem de duygusal anlamda olumsuz yönde etkilemektedir.

Bizlerde olduğu gibi onların kıyafetlerinde de kullanılan kumaş kalitesi çok önemlidir. Kumaş kalite içerikleri , mevsime özel ürünler , uygun kalıplardaki ürünlerimiz değerli dostlarımıza özel olarak hazırlanmaktadır.

Sadece soğuk hava koşullarından ya da dermatolojik açıdan değil, ayrıca tıpkı insanlar gibi yaz mevsiminde evcil dostlarımız ciltlerinin de güneş ışığından korunması gerekmektedir .

Bu sebeple yaz mevsiminde tişört giydirilebilir. Yağışların yoğun olduğu geçiş mevsimlerinde de yağmurluk , mont kullanılarak hastalanmasının ve ıslak bir halde kötü kokmalarının önüne geçilebilir. Özellikle tüysüz dostlarımız veya tıraştan sonra üşüdüklerinden dolayı aynı şekilde mevsime uygun kıyafetler tercih edilebilir.

İnsanlarla birlikte yaşayan köpekler ve kediler ev ortamına alışırlar ve dışarı çıktıklarında çok normal olarak üşütebilirler. Bu bahsettiklerimiz daha çok küçük orta ırk dostlarımız için tercih edilmelidir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.